Schins laat zich graag  zien als een partner die trots is op z’n Limburgse afkomst. Waarom? Omdat onze vriendelijke, klantgerichte manier van werken verankerd ligt in wat ‘typisch Limburgs’ heet.

Net als het Edel Pils van Alfa, dat bij de World Beer Awards - één van de meest prestigieuze biercompetities ter wereld waar bijna alle bierbrouwerijen aan deelnemen - tot het 'Beste Pils ter wereld' in de categorie 'Classic Pilsener' is bekroond. Een mooie gelegenheid om onze klanten met een tongstrelend bierpakket van deze topbrouwerij in het mooie Thul te verblijden.

Bij elke bestelling vanaf 300 euro doen we in juli en augustus vier flessen van dit Edel Pils cadeau, inclusief bijpassend glas. Gewoon, om u een sprankel van deze Limburgse trots mee te laten beleven!

Met deze actie willen we niet alleen ons Limburgse erfgoed vieren, maar ook onze waardering voor u als klant tonen. Geniet van het heerlijke bierpakket en proef zelf waarom Alfa Edel Pils wereldwijd wordt geprezen.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Schins - het bedrijf dat ‘blief doon’ waar Limburg sterk in is: prijzenswaardig zijn in product, service en vriendelijkheid!